• BOKKEN BAR | Food Design

  Datum: 19 oktober 2018

  Heb jij vorig jaar ook Annelies’ Bokken Bouillon mogen proeven? Tijdens Dutch Design Week (DDW) 2017 opende Annelies Hermsen haar splinternieuwe fooddesign atelier op Strijp-R. Daar presenteerde zij de Bokken Bouillon, in 2017 gestart als experiment en nog volop in ontwikkeling. Ruim 2500 gasten proefden en keurden. Én stemden voor!

  Klaar voor het schap
  Met de feedback van de proevers van vorig jaar heeft Annelies het afgelopen jaar de Bokken Bouillon verfijnd, met minder zout en meer gebruik van biologische grondstoffen. Dit werd zelfs beloond met de Duurzaamheidsprijs tijdens de Amsterdam Food Pitch. En na de praktische organisatie rondom productie en logistiek is het nu zover. De BokkenBouillon is binnenkort te verkrijgen in de winkel.

  BokkenBar
  Tijdens de drukke DDW op zoek naar een opkikkertje? Kom de Bokken Bouillon proeven; puur of in de variant bok-paddenstoel of bok-pompoen. Dé worstenmakers van Nederland, Brandt & Levie, verwerken het vlees van Annelies’ bouillonbokjes in hun bokworst, die je uiteraard ook in de Bokken Bar kunt proberen.

  Concept. Proces. Product.
  Ben je benieuwd hoe zo’n proces van concept naar product verloopt? Nieuwsgierig naar wat een fooddesigner nog meer bedenkt, ontwikkelt en bereidt? Loop dan binnen bij Annelies, om de hoek bij Piet Hein Eek. Zij vertelt je graag alles over haar werk, inspiratie en opdrachten; van recepturen voor de Avocadoshow tot conceptontwikkeling voor Verstegen en van curatorschap voor Food Inspiration Days tot ontwikkeling van haar eigen champagne-import en -label, Bruisend.

  De BokkenBouillon is mede mogelijk gemaakt door productiepartner Maison van den Boer en leverancier de BokkenBunker.

  Bron artikel.