• De Holy Hoeve

  Rotterdam

  De Holy Hoeve is een bijzondere leverancier van dierlijke producten. De runderen, varkens en bokken groeien op een diervriendelijke en gezonde wijze op tot volwassen dieren. Bovendien zorgen zij dat de slacht bij een zorgvuldig geselecteerde, kleinschalige slachterij plaatsvindt, waar vakmensen de dieren geduldig en met aandacht behandelen.

  De bokken van de Holyhoeve worden geboren op de geitenboerderij in Schipluiden. Alle bokken gaan na een periode van twee weken naar de stallen waar wij onze bokken grootbrengen. Bij verschillende boeren huren wij stallen waar we bokken in groepen van maximaal 30 dieren grootbrengen. De bokken leven op stro, krijgen direct naast de melk ook ruwvoer aangeboden en hebben speeltoestellen. In overleg met de klant worden de bokken geslacht tussen de 12 kg en 25 kg geslacht gewicht.

  Geiten zijn leuke extraverte dieren, het is een feestje om de bokken te houden. Wij willen bijdrage aan een lokale afzet van landbouwproducten. Ons bokkenvlees wordt verkocht en gebruikt bij verschillende afnemers in de regio Rotterdam.

  Meer weten? Bekijk onze website of stuur een e-mail naar  info@deholyhoeve.nl.

  https://deholyhoeve.nl/